• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
AK Partiden HÜDA PAR ve BDP`ye nezaket ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, eski AK Parti Batman Milletvekili Ahmet İnal, Belediye Başkan adayı Emin Ekmen, İl Başkanı Murat Güneştekin ve   kalabalık partili bir gruptan oluşan heyet, HÜDA-PAR ve BDP Batman il teşkilatlarına ziyarette bulundu.
 
HÜDA PAR’da Belediye Başkan adayı Aydın Gök ve parti teşkilatınca ağırlanan Emin Ekmen ve AK Partililer karşılıklı iyi niyet temennilerinde bulunarak, Batman kazansın mesajı verdiler. Ekmen ziyaretinde, “Her bir siyasi görüşün özgürce ifade edildiği ve halkın kendi iradesi ile son kararı sandıkta vereceği demokratik bir seçim diliyorum.” dedi.
 
HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Dr.Aydın Gök ise yaptığı konuşmada, bundan önce farklı mecralarda hizmet ettiklerini, şimdi de aynı hizmeti siyaset sahnesinde yapacaklarını belirterek, parti olarak kendilerini vasıfsız itfaiye eri olarak gördüklerini ve toplumdaki  mevcut olan manevi yangınları söndürme noktasında fark gözetmeyeceklerini söyledi.
 
Ardından AK Parti heyeti BDP İl Başkanlığı’na geçerek BDP İl Başkanı Serdar Atalay, Belediye Eş Başkan adayları Gülistan Akel, Sabri Özdemir, BDP PM üyeleri ile bir araya geldiler.
 
Her iki siyasi parti yetkilileri de çözüm sürecinin kararlılıkla ve iki tarafın atacağı somut adımlarla devam etmesi gerektiğini dile getirerek, iyi niyet temennilerinde bulundular.
 
AK Parti Belediye Başkan adayı Emin Ekmen, “Demokratik bir seçim süreci sonunda kardeşlik, barış kazansın, Batman kazansın. Çözüm süreci ile birlikte şiddetin olmadığı, kardeş kanının akmadığı bir seçim dönemi geçiriyoruz.” dedi. 
(Yasir Oğuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir