• DOLAR 34.193
  • EURO 37.552
  • ALTIN 2890.657
  • ...
Yusufi babanın gururu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - 28 Şubat sürecinden sonra İslami faaliyetleri dolayısıyla tutuklanıp, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan ve yaklaşık 13 yıldır cezaevinde bulunan Yasin Demir`in kızı Meryem Demir, Batman`da gördüğü 4 yıllık medrese eğitiminin ardından icazet alarak babasının gururu oldu.
 
13 yıldır kaldığı cezaevinde bulunan babasının yanı sıra İstanbul`da yaşayan annesinden de uzakta Batman’da yaklaşık 4 yıldır aldığı Sarf, Nahiv, Tefsir, Hadis, Fıkıh Arapça gibi 12 ilimde başarı gösterip eğitimini tamamlayan Meryem Demir, hafta sonu düzenlenen törende icazetini alarak alime oldu.
 
28 Şubat sürecinden sonra İslami faaliyetleri dolayısıyla tutuklanıp, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan ve yaklaşık 13 yıldır cezaevinde bulunan Ağrı’nın Diyadin ilçesi nüfusuna kayıtlı Yasin Demir, cezaevinde Hepatit B ve Delta Süper Enfeksiyonu hastalıklarına yakalandı ve rahatsızlıkları kronikleşti.
 
Sincan F Tipi Kapalı Cezaevi’nde tek kişilik odada tutulan Demir`in, hastalığı raporlandırılmış olmasına rağmen tahliye edilmemesi üzerine serbest bırakılması için geçtiğimiz günlerde imza kampanyası başlatılmıştı.
 
http://imza.la/delta-super-enfeksiyon-hastasi-yasin-demir-e-ozgurluk adresinde belirtilen form doldurularak kampanyaya destek verilebiliyor.  (Ömer Adıgüzel - İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir