• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Peygamber Sevdalılarından iki etkinlik birden
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA- Peygamber Sevdalı Platformu Bursa Koordinatörlüğü, Bursa’da ardı ardına 2 konferans birden düzenliyor. “ Hz. Meryem ve İffet” ile “Hz. Ömer ve Adalet”  konulu konferansları düzenleyecek olan Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü, Bursalıları konferansa davet etti.
 
Yaptığı İslami etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü, her aya bir etkinlik adı altında hazırladığı etkinlik takvimine bu ay için 2 etkinlik sığdırdı.
 
“Hz. Meryem ve İffet” ile “ Hz.Ömer ve Adalet” programlarını düzenleyecek olan platformun Bursa Koordinatörü İsa Güvendik yaptığı açıklamada, Bursa koordinatörlüğü olarak yaptıkları etkinlik takvimlerine her aya bir etkinlik ismini verdiklerini ancak anılacak ve yaad edilecek çok fazla önemli şahsın ve önemli günlerin yoğunluğundan bazen aynı ay içerisine birden fazla etkinlik sığdırmak zorunda kaldıklarını belirtti.
 
27 Ocak Pazartesi günü saat 13.00’da Osmangazi Ördekli Kültür Merkezi’nde “Hz. Meryem ve İffet” konulu konferansın bayanlara yönelik olduğunu 29 Ocak Çarşamba günü ise saat 20.00’da Ördekli Kültür Merkezi’n de “Hz. Ömer ve Adalet” programının erkeklere yönelik olduğunu açıklayan Güvendik, Bursalı bayanları ve erkekleri düzenleyecekleri etkinlere davet etti. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir