• DOLAR 32.462
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2440.948
  • ...
Hak Par Batman adayından  İLKHA'ya  ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Hak ve Özgürlükler Partisi Hak Par Batman Eski İl Başkanı ve Batman Belediye Başkan Adayı Salih Doğantay,  yaptığı basın turu kapsamında,  beraberindeki partlililerle birlikte  İlke Haber Ajansı (İLKHA) Batman Temsilcliği’ni ziyaret etti.

 

İl Başkan Yardımcısı Fesih Ekinci, İl yönetim Kurulu Üyesi Rait Dayanç ve İl Sekreteri Fuat Kerse’nin de eşlik ettiği ziyaret sıarsında Salih Doğantay, başkan adayı olmasının ardından, İl Başkanlığına Mehmet Ömeroğlu’nun getirildiğini söyledi.

 

Batman başta olmak üzere yerel seçimlerde yarışacak adaylarını açıklandığını ve seçim çalışmalarına başladıklarına değinen  Doğantay, “Diyarbakır’da Lizuz Otel’de geçen hafta Genel Başkanımız Kemal Burkay ve geniş bir kitlenin katılımıyla adaylarımızın tanıtımlarını yaptık. Seçim çalışmalarına başladık. Seçime 60 il ve bazı ilçelerinde gireceğiz. 60 ilin tüm ilçelerinde il genel meclisi seçimine gireceğiz.” dedi.

"Seçimleri özgür bir ortamda geçmeli"

Doğantay adevamla, seçimlerin özgür bir ortamda geçmesi gerektiğini ve herkesin öyle olması gerektiğini ifade etti.

 

Belediyecilik ile ilgili olarak görüşlerini paylaşan Doğantay, “Belediye aktif seçimle kazanılan bir hizmet kurumudur. Kazanım gerçek siyaseti pasife dönüşen hizmeti aktife çeviren bir kamu hizmet kurumudur. Bununla ilgili Batman’ın sorunlarını çözebilecek büyük projelerimiz var. O akla ve vizyona sahip genç kadromuz var.” ifadelerini kullandı. (Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir