• DOLAR 34.292
  • EURO 37.522
  • ALTIN 2927.227
  • ...
Mobilyacılar vatandaşa uzak olmaktan yakınıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Mobilya sektöründeki üretim ile ülke genelinde ün salan Bursa’nın sanayi bölgesindeki mobilyacı esnafı vatandaşa uzak olmaktan yakınıyor. Bursa merkez Nilüfer ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi içerisindeki mobilyacı esnafı Bursa’nın bu prestijine önem verilmesi gerektiğini belirtti.

 

Vatandaşın kendilerine aileleriyle birlikte rahatlıkla ulaşamamasından dertlenen esnaf, yetkililerden daha modern bir mobilyacılar sitesi bekliyor.

 

Sıkıntılarını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaşan mobilyacı esnafı mobilyacılar çarşısına olan ihtiyaca  dikkat çekti.

 

Esnafların, Nilüfer’de mobilyacılar çarşısına ihtiyaç olduğunu belirtmesi üzerine Bozbey, Bursa’nın da buna gereksinimi olduğunu belirtti. Bozbey,  dünya standartlarında bir mobilyacılar çarşısının Bursa’ya kazandırılması gerektiğine işaret etti.

 

Yetkililerin sıkıntılarını dinlemesinin yanında çözüm beklediklerini belirten esnafa Bozbey de; “Kenti kentliyle birlikte yönetmek lazım.” dedi.

 

Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan mobilyacılara kadınların rahatlıkla ulaşamadıklarını da dikkat çeken Bozbey, mobilyacılar sitesinin vatandaşların aileleriyle birlikte rahatlıkla ulaşabileceği bir yer olarak tasarlanması gerektiğini söyledi. (Veysi Siyah - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir