• DOLAR 34.297
  • EURO 37.554
  • ALTIN 2930.67
  • ...
Bismil İlçe Kaymakamı öğrencilere karne dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Bismil İlçe Kaymakamı Vehbi Bakır ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kemal Yılmaz, Selahaddin-i Eyyubi ilköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilere karnelerini verdi.  

 

Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Bakır, yarıyıl tatilini aileleriyle geçirmelerini, ev işlerinde annelerine yardımcı olmalarını ve televizyonu fazla seyretmemelerini istedi.

 

Kaymakam Vehbi Bakır, öğrencilere “Büyüyünce ne olmak istiyorsun?” sorusuna kimisi doktor, kimisi öğretmen, kimisi avukat, kimisi polis olmak istediği söyledi. Bunun üzere Kaymakam Bakır, “Hiçbir öğrenci ben büyünce kaymakam olmak istiyorum dememdi, buda biraz beni üzdü. Öğrenciler televizyonlarda hep bunları ön plana koydukları için hiçbir çocuğun aklına başka bir hedef gelmiyor.” dedi.

 

Öğrencilerin karnelerini veren Kaymakam ve İlçe Mili Eğitim Müdürü, daha sonra öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrenmenler, okulun etrafındaki sokakların çamurlu olmasında ve yoların bozuk olmasından rahatsız olduklarını ifade ettiler. (Hasan Gündüz-İLKHA)    

Bu haberler de ilginizi çekebilir