• DOLAR 34.273
  • EURO 37.474
  • ALTIN 2900.604
  • ...
`Batman`ı kalkındırmanın yollarını aramalıyız`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN – MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suat Özdemir’i ziyaret eden Batman İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, tüm kurumların Batman’ın kalkınmasının yollarını araması gerektiğini vurguladı.
 
İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suat Özdemir’i ziyarette yaptığı açıklamada, yoğun bir iş temposu ile Batman’a hizmet ettiklerini ifade etti.
 
Özer, ilin kalkınmasında tüm kurumların iş birliği içinde çalışmasının önemine değinerek, “Görevi devraldıkları andan itibaren vatandaşlarımıza gereken hizmetti vermek için elimizden gelen çabayı göstermeye gayret ediyoruz. Zaman kaybetmeden beraberce Batman’ımızı kalkındırmanın yollarını aramalıyız. MÜSİAD’a çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.
 
Batman’ın gelişen ve büyüyen bir şehir olarak sürekli hizmete ihtiyaç duyulduğunu belirten Özer, MÜSİAD ve diğer sivil toplum kuruluşlarla diyalog kanallarının sürekli açık tutulmasının önemli olduğunu belirtti.
 
MÜSİAD Başkanı Suad Özdemir,  “Ziyaretinden ötürü genel sekreterimize teşekkür ederim. Özer’in bahsettiği gibi kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışması ilimizin yararına olacaktır. MÜSİAD olarak bizler sık sık kamu kurumları ziyaret ederek fikirlerimizi ve görüşlerimizi paylaşmayı yararlı görmekteyiz. Bu ziyaretlerde kurum yetkililerimizle Batman’ı ilgilendiren temel konularda görüş alışverişinde bulunarak yapacağımız çalışmaları ona göre belirliyoruz. Çok değerli kurum amirlerimizin tecrübelerinden faydalanıp, kamuoyunun ve piyasanın gündemini birleştirip öncelikli konuları belirlemekte ve bu minval de çalışmalar planlamaktayız. Bu vesile ile şahsım ve yönetim kurulumuz adına MÜSİAD’ı ziyaret ederek değerli görüşlerini bizimle paylaşan Genel Sekreterimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
(M. Fatih Akgül - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir