• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
`Halkın değerlerine yapılan saldırılar kabul edilemez`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar ve beraberindeki heyet, Hür Dava Partisine nezaket ziyaretinde bulundu.
 
HÜDA PAR İl Başkanı Av. Rasim Saygın ve HÜDA PAR Van Büyükşehir belediye başkan adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz AK parti heyetini il başkanlığı binasında karşıladı.
 
Geçen hafta içerisinde Sabır Der Van il Başkanlığına yapılan saldırıyı kınadıklarını ve olaydan hemen sonra da Derneği ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, halka ve halkın değerlerine yapılan saldırıları kabul etmediklerini belirterek, seçimlerin güven ve huzur içinde geçirilmesi için her kesin elinden gelen çabayı sarf etmesi gerektiğini belirtti.
 
Halkın huzur ve güven ortamını bozan her türlü saldırı ve girişimin kabul edilemez olduğunu belirten HÜDA PAR İl Başkanı Av. Saygın, bu anlamda hafta içerisinde seçim çalışması yapan AK Parti heyetine yapılan saldırıyı kınadıklarını söyledi.
 
HÜDA PAR Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av.M. Mehdi Oğuz ise, barış sürecine değinerek muhakkak bir şekilde sürdürülmesi gerektiğini ancak barış sürecinden anlaşılması gerekenin sadece PKK ve güvenlik güçleri arasındaki çatışmazlık değil, aynı zamanda halka ve STK’lara yönelik saldırıların olmaması ve bunların engellenmesinin de olduğunun anlaşılması gerektiğini belirtti.  (İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir