• DOLAR 34.271
  • EURO 37.444
  • ALTIN 2920.919
  • ...
`Halka ihanet etmeyeceğiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Hür Dava Partisi Van il Başkanı Av. Rasim Saygın, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, Tuşba Belediye Başkan Adayı Faruk Tasan ve beraberindeki heyet ile birlikte Yumrutepe Köyünü ziyaret ettiler.
 
 Burada konuşan İl Başkanı Saygın partilerinin bir yıllık bir geçmişe sahip olduğunu, bir yıl içinde Türkiye genelinde 48 il ve üçte biri ilçelerinde teşkilatlanmalarının kolay olmadığını ancak kendilerinin bu zorlu görevi dava bilinci ile yaptıklarını dile getirdi.
 
 Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz ise, 3 mega projelerinin olduğunu, yalan söylemeyeceklerini, hırsızlık yapmayacaklarını ve halka ihanet etmeyeceklerini belirtti. Oğuz ayrıca, "Halkımızın haklarının savunucusu olmak için girdiğimiz bu uzun ve meşakkatli yolda mükâfatımızı yalnızca Allah’tan bekleyerek, hak yolunda hakka hizmet edeceğiz” dedi.
  
Köy halkı ise kendilerinin İslami bir oluşuma sahip partiye ihtiyaçları olduğunu söyleyerek HÜDA PAR’ın belediyecilik hizmetlerine de güvendiklerini, adaylarının da dürüst bir belediyecilik yapacağına inandıklarını ifade ederek heyete teşekkür edip hayır dualarında bulundu.  (İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir