• DOLAR 34.322
  • EURO 37.737
  • ALTIN 2899.859
  • ...
114 Genç Kızın İcazet Programına Davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Sevdalıları ve Kur’an Nesli Platformu’nun 26 Ocak Pazar günü Vural Düğün Salonunda saat 12.00’da düzenleyeceği merasimle Arapça lisans eğitiminde başarı göstererek icazet almayı hak kazanan “144 Kızımız Alime Oluyor” adlı bayanlara özel programına, tüm bayanlar davet edildi.
 
Yaptığı eğitim faaliyetleriyle bölgenin ve Batman halkının takdirini kazanan Peygamber Sevdalıları  ile Kur’an  Nesli Platformu, bu kez Pazar günü  yapacağı  icazet programında,  yaklaşık 4 yıldır aldıkları Sarf, Nahiv, Tefsir, Hadis, Fıkıh gibi Arapça ilimlerinde  aldıkları  eğitimlerini  başarı ile  tamamlayan 144 kız öğrenci, düzenlenecek törenle icazetlerini alacaklar.
 
Konu ile ilgili olarak platformlardan yapılan açıklamada, Pazar günü bayanlara özel düzenleyecekleri icazet merasimine tüm bayanları katılmaya davet edildi.
 
Pazar günü yapılacak icazet programı ile ilgili  her türlü hazırlıkların yapıldığını ifade eden platform yetkililerinden M.Ali Altun  tarafından yapılan açıklamada, “Bizler,Toplumun maddi ve manevi tüm sorunlarına karşı sorumluluk bilinciyle hareket eden, cehaleti en büyük düşman ilan eden, imkânları ölçüsünde cehaletle mücadele etmeyi kendine ilke edinen bir Sivil Toplum Kuruluşuyuz. Manen hasta, gittikçe kendi değerlerinden uzaklaşan toplumumuz, ancak İslami ilimlerle düzelebileceğine inanıyoruz. Bu noktadan hareketle, manen eğitilmiş, kendi değerlerine sahip çıkan, ailesine ve toplumuna faydalı nesillerin yetişmesini ana hedef kıldık.”  ifadeleri yer aldı.
 
Son olarak Batman ve çevresindeki yaşlısıyla genciyle tüm bayanları Pazar günü yapılacak icazet programına katılmaları ve bu güzelliğe ortak olmaları çağrısında bulunuldu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir