• DOLAR 34.283
  • EURO 37.486
  • ALTIN 2905.34
  • ...
`Sabır Der meyve verdiği için molotoflanmıştır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Sabır Der’e yapılan saldırıya bir tepki de yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Erciş İhya-Der’den geldi.  Açıklamada, Sabır Der`in verdiği meyvelerden dolayı molotoflandığı vurgulandı.
 
Bunun İslam’a ve Kuran’a yapılmış bir saldırı olduğu ifade edilen açıklamada, “Van’ın İstasyon Mahallesinde hayırlı hizmetleriyle tanınan Sabır Der’e yapılan molotoflu saldırıyı nefretle lanetliyoruz. İnsanlıktan nasibini almamış bu vahşi yaratıkların bir gün mutlaka bunun cezasını çekeceğine inanıyoruz. Biz yapılan bu saldırıyı İslam’a ve Kuran’a yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Her ehli iman ve vicdan sahibi bu olaya tepkisini gerektiği gibi ortaya koyması gerekir. Çünkü Sabır Der Kur`an ahlakının yaşanması için düzenli seminerler yaptığını ve çıkan yangında onlarca Kuran’ın yandığını gördük.” denildi.
 
Artık güneşin doğduğunu ve yarasalara yer kalmadığı ifade edilen açıklamada, “Bu saldırı ile şunu görüyoruz, `Meyve veren ağaç taşlanır.` Sabır Der de meyve verdiği için taşlanmıştır, molotoflanmıştır. Artık güneş doğmuş yarasalara yer kalmamıştır. Zalimlere sesleniyoruz; bizleri Uhdutlarda yakmakla, Taiflerde taşlamakla imanımızı zayıflatamazsınız. Tam tersine kararlığımızı güçlendiriyor, imanımızın daha çok bilenmesini sağlıyorsunuz. Yüce Rabbimiz yüce kitabı olan Kuran’ı Kerim’de ‘Sakın Allah`ı, zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma; gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne kadar onları ertelemektedir.” ayetiyle açıklamaya son verildi.  (Hamza Kaya - İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir