• DOLAR 34.294
  • EURO 37.509
  • ALTIN 2928.132
  • ...
Minik Yusuf nakil için sıra bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Anne karnında enfeksiyon kaptığı söylenen minik Yusuf’un ailesi nakil için sevindirici haberi bekliyor.

 

İlk çocuklarının doğumuyla sevinen Tabak ailesi, doğan çocuklarının iki gözünün çukur olduğunu görünce şok oldular. Minik Yusuf’u doktorlara gösteren aile, minik Yusuf’un anne karnında enfeksiyon kaptığını bunun için de gözlerinin gelişmediğini öğrendi.

 

Baba Mahmut Tabak, Yusufların imtihanlarının ağır olduğunu söyleyerek, “Çocuğumuz ilk doğduğunda göz kapakları neredeyse içeriye kaçıyordu. Tabii bunun karşısında şaşırdık. Hemen ardından onu hastaneye götürdük doktorlar bize anne karnında enfeksiyon kaptığı için gözlerinin gelişmediğini söyledi. Doktorlar bize İstanbul'a gitmemizi tavsiye ettiler. Biz de İstanbul’a gittik. İstanbul'daki doktorlar tek çarenin şu an beklemek olduğunu söyledi.” diye konuştu.

 

Doktorların tedavinin mümkün olmadığını tek çarenin nakil olduğunu söylediğini ifade eden Tabak, “Allah’tan ümit kesilmez. Biz elimizden geleni yapacağız. Sonra Allah’a tevekkül edeceğiz. Yusufların imtihanı ağır olur. Şu an göz bebekleri birazcık gelişmiş inşaallah Allah bir yol gösterecektir. Belki de bu bizim için daha hayırlıdır. İnşaallah nakil için sıra bize gelirse çocuğumuz da gözlerine kavuşur.” ifadelerini kullandı.   (Osman Gülebak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir