• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Rehber TV, İstanbul Stüdyosu Dualarla  Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL -  Diyarbakır merkezli yayın yapan ve ilkeli yayın politikasıyla kısa sürede ekranların vazgeçilmezi olan Rehber TV İstanbul’da da stüdyo açtı. Stüdyonun açılışına Hür Dava Partisi, Mustazaflar Cemiyeti, İSMEDDER yetkililerinin yanı sıra, Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni Fikret Gültekin, Yeni Akit Gazetesi Sahibi Mustafa Karahasanoğlu, Doğruhaber Gazetesi Genel Koordinatörü Abdullah Aslan ve çok sayıda misafir katıldı.

Stüdyoya salavatlar eşliğinde giren misafirler, Abdülbari Çelik Hoca’nın yaptığı duaya hep bir ağızdan “Âmin” dedi. 

Katkısı olanlara teşekkür ediyoruz

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni Fikret Gültekin, “Bu Stüdyonun açılması için ‘benim de bu çorbada bir tuzum olsun’ diyerek, küçük demeden büyük demeden yardımlarını esirgemeyen kardeşlerimize de buradan çok teşekkür ediyoruz. Allah u Teâlâ kendilerinden razı olsun. Açmış oldukları bu hayır kapısının ebediyen devam etmesi temennisiyle Allah’tan niyazda bulunuyoruz. Şu an bölgede çok güzel programlar yaptığımız gibi burada da halkımıza yararlı ve faydalı programlar yapmaya devam edeceğiz İnşallah” diye konuştu. 

Müslümanların birlik olmaları gerekiyor

Dış mihrakların, Müslümanların birlik ve beraberliğini istemediğini ve bunun için çeşitli oyunlarla bunu engellemeye çalıştığını ifade eden Yeni Akit Gazetesi Sahibi Mustafa Karahasanoğlu, “Dış mihraklar, Müslümanları bir birliktelik içinde görmediği için bundan memnuniyet duyuyorlar. Bu bağlamda da bizim yapmamız gereken organize olmak, birlikte olmak, yekvücut olmak ve bu şekilde İslam’ın egemenliğini, İslam’ın hâkimiyetini hâkim kılmaktır. Herkes kendi üstüne düşen gayreti yerine getirecek. Her zaman şu duada bulunacağız. Ya Rabbi bize hakkı hak, batılı da batıl olarak gösterip batıldan kaçmayı bize nasip et. Birçok samimi insan gerçeği göremiyor, göremediği için de batıla hizmet ediyor. Bu noktada bizler de elimizden gelen gayreti göstereceğiz İnşallah. 10 15 sene önce bu camianın bunları yapacakları aklımızın ucundan bile geçmezdi ama bir teşebbüs edildi, bir adım atıldı ve Cenab-ı Hak on mislini verdi. Doğruhaber Gazetesi başladığı andan itibaren bu noktalara geleceğini tahmin dahi edemezdik. Ama gayret edildi ve Allah da verdi. İşte bütün mesele esbaba tevessül edip onun yolunda çalışmak” dedi.

Rehber TV Frekans bilgileri: TÜRKSAT 2A, FREKANS: 12130, SEMBOL ORANI: 27500 POLARİZASYON: V (DİKEY), FEC: 5/6

(Erkan Yavuz - Enes Durmaz / İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir