• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman Çarşı Grubu'ndan okullara yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Beşiktaş Çarşı  Grubu ,’Sen  de minik bir el ısıt’  sloganıyla düzenlediği kampanyada topladığı giyim  eşyasından  oluşan  yardımlarının  ilk  bölümünü,  iki farklı köy okulunda eğitim gören çocuklara ulaştırdı.

 

Eğitim gören dar gelirli öğrencilere yardım ve yardımseverler ile ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü kurarak toplumsal dayanışma bilincini geliştirme amacıyla başlatılan kampanyada Batman Beşiktaş Çarşı Komitesinde görev alan gönüllüler, Van´ın Erciş ilçesine  bağlı  Deliçay    İlkokulu ile Batman Merkeze bağlı Sason Umurlu Haydar İlkokulunu  ziyaret etti.

 

60 öğrencinin eğitim  gördüğü  Deliçay  İlkokulu  ile  20 öğrencinin eğitim gördüğü Umurlu Haydar İlkokulunun   Müdürleri ve okullarda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Çarşı Grubu, daha sonra hazırlanan yardım paketlerini eğitim gören çocuklara teslim etti.

 

'Sen de minik bir el ısıt' kampanyasına  beklenenin  üzerinde  destek  bulduğunu  belirten  Batman Çarşı  grubu  gönüllüleri, bağış  kampanyasının  sürdüğünü  ve yardımların  ihtiyaç  sahiplerine ulaştırılmasına  yönelik  çalışmaların  da devam ettiğini  belirttiler.  (Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir