• DOLAR 32.455
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2439.89
  • ...
Bu direkler 3 yıldır yol ortasında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin merkez Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi 101140 Sokak’ta bulunan elektrik direkleri 3 yıldan bu yana yol ortasında. Durumu ilgililere bildiren esnaflar ise girişimlerinin sonuçsuz kaldığını söyledi.

 

Merkez Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi’nde bulunan ve 3 yıldır yol ortasında kalan elektrik direklerden mahalle sakinleri ve esnaf rahatsız. Direklerin sokak ortasından kaldırılması için yetkililere defalarca başvurduklarını belirten mahalleli ve esnaf,  başvurularının boşa çıktığını belirtti. Direklerin kazalara davetiye çıkardığını söyleyen vatandaşlar, direklerin  bir an önce sokak ortasından kaldırılmasını istedi.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan esnaf İbrahim Aktaş şunları söyledi:  “3 yıldır bu elektrik direkleri yolun ortasındadır. Bir gün gelip de bu direkler ile ilgilenmediler. Geçen yıl bir ara geldiler bu direklerin krokisini çektiler, yazdılar, ettiler ancak bir türlü gelmediler.” dedi.

 

Geçen günlerde  bir arabanın direklerden birine, gece görmediği için, çarptığını aktaran Aktaş “Allah korusun bundan hem can hem de mal zarar görebilirdi. Karanlıkta sürücü yolun ortasındaki direği görmeyince vurmuş. Buradan TEDAŞ’a sesleniyorum, gelsinler biran önce bu direkleri buradan kaldırsınlar. 3 gün fatura yatırmadık mı dördüncü gün gelip elektriği kesiyorlar. Biz de bunun karşılığında bu hizmeti mahalle olarak bekliyoruz. Millette çoluk, çocuğumuz ile de huzur içerisinde olalım. Kazaya belaya sebebiyet verilmesin.” diye belirtti. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir