• DOLAR 32.458
  • EURO 34.805
  • ALTIN 2439.902
  • ...
BATSO hizmet kalitesini tescilledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 9. Dönem Oda ve Borsa Akreditasyonu sertifika töreni, TOBB Birlik Merkezi'nde gerçekleştirildi. Akredite olan ve akreditasyon süreci devam eden toplam 221 oda ve borsanın meclis ve yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile genel sekreter ve personelinin katıldığı törene Batman Ticaret ve Sanayi Odasından Başkan A.Kadir Demir ve Genel Sekreter Neşe Erpolat katıldı.

 

Akredite olan ve akreditasyon süreci devam eden toplam 221 oda ve borsanın meclis ve yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile genel sekreter ve personelinin katıldığı törenin açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, göreve geldikleri günden itibaren ‘takip eden' değil, ‘yönlendiren', ‘yol açan' olmayı amaçladıklarını belirterek, akreditasyon sisteminin hizmet kalitesinin standardizasyonu açısından büyük önem taşıdığına işaret etti.

 

Hisarcıklıoğlu, akredite olan oda ve borsaların 5 yıldızlı oda ve borsa sayılacağını belirterek, "Bu belge, Londra'da, Paris'te, Berlin'de oda ve borsa üyeleri hangi hizmeti alıyorsa bizim odamızda da üyelerimizin aynı kalitede hizmet alacağının garantisidir. 221 oda ve borsamız belgesini aldığında oda borsalarımızın yüzde 60'ı akredite olmuş hale gelecek." dedi.

 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden akreditasyon belgesi alan 21 oda ve borsa ile birlikte 5 yıldızlı hizmet verme noktasına ulaşan oda ve borsa sayısı 152'ye ulaştı. Akreditasyon süreci devam eden 69 oda ve borsanın da çalışmaları tamamlandığında bu sayı 221'ye ulaşacak.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan A.Kadir Demir, “Bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizden beri durmadan çalışıyoruz. Hizmetlerimizdeki kaliteyi her geçen gün daha da yukarılara çekiyoruz. Biz ne kadar iyi hizmet verdiğimizi biliyoruz. Ancak kalitemizin denetimler sonucunda tescillenmesi bir o kadar da sevindiricidir. Amacımız üyelerimize en üst düzeyde kaliteli hizmet sunmak ve büyük şehirlerimizdeki, Avrupa’daki üyeler hangi hizmeti alıyorsa bizim üyelerimizin de aynı hizmetlerden faydalanmasını sağlamaktır. Çünkü bölgemiz ve üyelerimiz bu hizmeti hak ediyor." diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir