• DOLAR 32.588
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2464.412
  • ...
`İbneliğin` savunulduğu panele tepkiler dinmiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman’ın Sason İlçesinde faaliyet yürüten Rahmet Pınarı Derneği, Eğitim-Sen Batman Şubesi tarafından Mevlit  Kandiline denk gelen hafta sonunda, Belediye Konferans Salonunda düzenlenen “Cinsel yönelim ve Cinsiyet Kimliği Yaşayan Öğrenciler” konulu panele yazılı basın açıklamasıyla tepkisini dile getirdi.

Yapılan açıklamada,  bazılarının özgürlükler, eşitlikler adı altında Müslüman Kürt halkını ve diğer kardeş halkları bir felakete sürüklemek istedikleri belirtildi.
 
Bu panele yerel basında da katılımın olduğu ve duyarlılık gösterilerek panelle ilgili görüş ve izlenimlerin kendileriyle paylaşıldığı ifade edilen açıklamada, “Bu vesileyle, masumane bir kılıfla yapılmaya çalışıldığı halde,bu paneli düzenleyenlerin çirkef düşüncelerini köşelerine ve gazetelerine taşıyarak yüksek hassasiyetlerini göstererek haber yapmalarını takdir ediyoruz.. Ancak bu sinsi ve hain panelin yeterince konuşulmadığı ve gözler önüne serilmediği, hatta sümen altına itildiği izlenimi üzerine bizlerin de bu ahlaksızlığı örtpas edeceğimiz düşünülemez. Halkımızın bunca sıkıntılarına rağmen ve gençlerimizin hırsızlık, esrar ve eroin bataklığında iken bir de bu çirkefliği mi aşılamak istiyorlar.Eğitim-sen i ve bu paneli halkın belediyesinde yapılmasına müsaade eden belediye yöneticilerini halkımıza şikayet ediyoruz.’’denildi.

Açıklamanın devamında, “BDP ve Eğitim Sen camiasında olup, kalbi insani fıtrat üzere olan herkesi bu çirkef etkinliğe karşı tepki gösterip seslerini yükseltmeye davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.(Şenol Aksoy-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir