• DOLAR 32.501
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2422.894
  • ...
Rektör'den öğrencilere burs sözü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Hamur Kaymakamı Oktay Ateş’i ziyaret eden Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, ilçe hakkında bilgi aldı.

 

Hamur Kaymakamı Oktay Ateş, Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahri Bayıroğlu ile birlikte Kılıç Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, öğrencilerle tek tek sohbet ederek gelecekle ilgili hedeflerini sordu. Prof. Dr. Aslan, öğrencilere ve öğretmenlere üniversiteyi tanıtıcı materyallerden oluşan hediyeler verdi.

 

Kılıç Ortaokulu’nun ardından Kaymakam Ateş, Belediye Başkanı Aslan ve beraberindekilerle birlikte ziyaret ettiği Hamur Lisesinde son sınıf öğrencileri ile sohbet eden Prof. Dr. Aslan, öğrencilere Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonrası tercihlerini üniversitelerindeki bölümlerden yana yapmaları halinde karşılıksız burs sözü verdi.

 

Daha sonra Taşlıçay Kaymakamı Atif Çiçekli’yi makamında ziyaret eden Prof. Dr. İrfan Aslan, Taşlıçay Kır Çiçekleri Anaokulu ve Taşlıçay Anadolu Lisesindeki öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakamı Çiçekli, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Telat Yanık ve Prof. Dr. Fahri Bayıroğlu ile birlikte ziyaret ettikleri Kır Çiçekleri Anaokulunda Prof. Dr. Aslan minik öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, Kaymakam Çiçekli de diş fırçası ve macunu hediye etti.

 

Beraberindekilerle birlikte Taşlıçay Anadolu Lisesini ziyaret eden Prof. Dr. Aslan, karşılıksız bursla ilgili sözünü burada da tekrarlayarak, tüm öğrencileri üniversitelerine beklediklerini ifade etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir