• DOLAR 32.446
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2440.847
  • ...
Ramazan Kitap Fuarı Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Fuarda, Kur`anı-ı Kerim çeşitleri, Siyer, Tefsir, Hadis ve Fıkıh kaynakları ile birçok yayın evine ait kitaplar, cazip indirimler ile halkın istifadesine sunuluyor.

Fuar yetkililerinden Eğitimci Yazar İbrahim Dağılma, Bingöl`de bir ilk olarak gerçekleştirilen bu fuar ile insanların, özellikle de gençlerin kitaba ve okumaya ilgisinin artırılması ve okurluk seviyesinin yükseltilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Kur`an-ı Kerim`in ve ilahi vahyin "Oku!" emriyle inzal olmaya başladığını, bütün kitapların da aslında bir kitabı (Kur`an) anlamak için okunduğunu vurgulayan Dağılma, böylesine anlamlı bir hizmete vesile olduklarından dolayı mesrur olduklarını, bu sayede onlarca kişinin teşekkür ve takdirlerine muhatap olduklarını dile getirdi.

Dağılma, "Ramazan`ın ruhuna ve manevi atmosferine uygun bir tarzda, doğal bir ortamda gerçekleştirilen fuarda, bir süre önce Türkiye çapında başlatılan `Tesettür Seferberliği` ne destek amaçlı olarak, tesettür ile ilgili kitaplara özel yer verildiği ve bu kitaplarda büyük indirimler yapıldığı söyledi.

Ramazan ayı boyunca gündüzlü-geceli Bingöl halkının hizmetinde olduklarını belirten Dağılma, bu türden sosyal ve kültürel aktivitelerin artırılması gerektiğini, ilmi ve kültürel çalışmalarının farklı şekilde devam edeceğini vurgulayarak, şu ana kadar fuara uğrama fırsatı bulamamış herkesi fuara beklediklerini, fuarda (büyük-küçük, genç yaşlı) herkesin kendisine göre bir şeyler bulabileceğinin altını çizdi.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25382.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25381.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25380.jpg

Ali Yıldırım - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir