• DOLAR 32.421
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2441.32
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- 16 Ağustos salı Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle;

GAP GÜNDEMİ: Dervişoğlu: Şanlıurfa`da Güvenlik Zaafiyeti Var

Mazlumder binasında yönetim kurulu adına bir basın açıklaması yapan Şube Başkan Yardımcısı Meral Dervişoğlu şunları söyledi; "Son günlerde ilimizde artan şiddet olayları ve kadın intiharları kaygı verici boyutlara ulaşmıştır. Bunca yaşananlar karşısında Emniyet Müdürlüğü`nün yaptığı açıklamalar yetersiz kalmaktadır" dedi.

İPEKYOL: ŞANLIURFA`DA GÜVENLİK ZAAFİYETİ

MAZLUMDER Şanlıurfa`da artan şiddet olayları ve kadın intiharlarının kaygı verici boyuta ulaştığını söyledi. Açıklamayı Meral Dervişoğlu, polisin önleyemediği cinayetlere ortak olduğunu öne sürdü.

Eski valiye niyet yenisine kısmet!

1950 yılından kalma valilik binası `topçu meydanı projesi` kapsamında yıkılmaya devam ederken, yeni valilik ise Paşabağı Mahallesi`nde hizmete girdi. Yeni binaya geçen Vali Okutan`ın ise burada ne kadar oturacağı kentte merak konusu.

SEMBOL: `MİLLET DARBELERLE YÖNETİLMEK İSTEMİYOR`

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Şanlıurfa`da Ak Parti`nin 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle iftar programına katıldı. İftar yemeğinde konuşan Ergin `Artık bu millet darbelerle yönetilmek istemiyor` dedi.

POLİS DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Şanlıurfa polis hafta sonu il genelinde belirli noktalarda araç ve şahıs uygulaması yaptı. Geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü Emniyet ekipleri Şanlıurfa Merkez`de 30 ayrı noktada ve ilçelerde araç ve şahıslar üzerinde yaptıkları uygulamada, aranan 22 kişiyi gözaltına aldı.

OLAY: Şanlıurfalı çiftçilere uyarı

Tarım İl Müdürlüğü, çiftçilerin destekleme alabilmeleri için Çiftçi Kayıt Sistemi`ndeki (ÇKS) bilgilerini güncellemesi gerektiğini bildirdi.
Mehmet Demir-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir