• DOLAR 32.588
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2464.412
  • ...
HÜDA PAR bayanlara yönelik seminer verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Hür Dava Partisi, (HÜDA PAR) Siverek’te bayanlara yönelik bilgilendirme semineri düzenledi. Seminere konuşmacı olarak HÜDA PAR üyüsesi Emel Yalçın, Kudret Önal ve Ayfer Gezer katıldı.
 
Partilerinin her alanda hür olma mücadelesini verdiğini belirten Kudret Ünel, çalışmalarına kesintisiz olarak devam ettiklerini hatırlattı.  Ünel, Hür Dava Partisi’nin geçmişi temiz, önü açık ve kararlı duruşuyla kısa bir sürede gönüllere taht kurduğunu belirterek, “Kadınlar, bütün mücadelelerde olduğu gibi bu alanda da hareketin en önemli unsurudur. ‘Ben olmasam da başka biri yapar’ deme lüksümüz yoktur. Her bacımız ‘Ben Yoksam, Hiç Kimse Yoktur; Ben Varsam Herkes Vardır’ şuuruyla hareket etmelidir” dedi.
 
“Davamızı Herkese Duyurmalıyız”
Parti programı kapsamında prensiplerine de azami derecede riayet ederek, ışık misali her yere ulaşacaklarını belirten Ünel, “ Haklı davamızı ve meşru taleplerimizi herkese duyurmalıyız. Akrabalarımız arasında bizi duymayan ve tanımayan kimse kalmamalıdır. Bunun yanında onları da çalışma ortamımıza davet etmeliyiz”  ifadelerine yer verdi.
 
“Kimsenin değil, sistemin alternatifiyiz”
Hür Dava Partisi olarak kimsenin alternatifi olmadıklarına vurgu yapan Ayfer Gezer ise , “ Biz İslam ve Kur’an referanslı, geçmişi mücadelelerle dolu bir camiaya sahibiz. Hür Dava Partisi sistemin alternatifi olarak doğmuştur. Sistemin dayattığı haksızlıkları bertaraf etmek ve dejenere olmuş toplumu ihya etmek için vardır. Ahlaki yozlaştırılmış çocuklarımızı içinde bulundukları çirkeften kurtarma yolları geliştirmek ve tatbik etmek en büyük hedefimizdir.”şeklinde konuştu.
 
“Parti bir hedef değil, topluma güzellikleri ulaştırma aracıdır”
Faaliyetlerinde herkese eşit mesafede duracaklarının altını çizen Gezer son olarak, “Bizim için parti bir hedef değil, tam aksine topluma güzellikler ulaştırma aracıdır. Biz bu çabamızı davetçi kimliğimizle yaptığımızı aklımızdan çıkarmamalıyız” diye kaydetti.
 
Program yapılan dualar ile sona erdi. (A Uğurlu-İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir