• DOLAR 32.592
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2462.34
  • ...
"Nurlu viladet mazlumların kurtuluşuna vesile olsun"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Kızıltepe (Qoser) ilçesinde faaliyetlerine devam eden Köy Mezra ve Beldelerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KÖY-DER) Başkanı İsmail Mecid, Mevlit Kandil’i münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, bu kutlu doğumun tüm mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını diledi.

 

Başkan Mecit, Allah’u Teala Ahzap süresinin 21. Ayetinde bizleri şöyle ikaz ediyor: “And olsun Allah'ın Resülü'nde sizin için Allah’a ve Ahiret gününe kavuşmayı uman ve Allah’ı çok zikreden kimseler için güzel bir örnek vardır.” Peygamber efendimizin 1443 viladet yıldönümü münasebetiyle Allah’u Teala’nın bugünü vesile kılarak, 1443 yıl önce zulmün ve karanlığın içerisinde bulunan mazlum halkın, diri diri toprağa gömülen kız çocukların, her türlü zulme uğrayan kadınların nasıl ki, 1443 yıl önce kutlu doğumla zülumattan nura çıkmışlar ise, bugün de dünyanın her yerinde bombalarla parçalanan diri diri yakılan mazlumların da kurtulmasına vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek Mevlit kandil’ini kutlar, tüm Müslümanların fikri, ırkı, rengi ne olursa olsun Kur'an ve Sünnet etrafında bütünleşmesini diliyorum.” temennisinde bulundu.  (Mehmet Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir