• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
"Biçareler O'nun (sav) gelişiyle kurtuldu"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - HÜDAPAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından yazılı olarak yapılan tebrik mesajında, Âlemlere rahmet olarak gönderilen iki cihan serveri Hz. Muhammed Mustafa'nın(sav) kutlu viladetlerinin 1488. yıldönümün, İslam alemine mübarek olması dilendi.

 

Hz. Peygamberin dünyaya teşrif ettiği gününün her yıl büyük bir coşku ve kitlesel etkinliklerle kutlandığı belirtilen mesajda, "Hz. Muhammed’in doğuşu ile bütün dünyada hüküm sürmekte olan cehalet ve küfür ateşi sönmeye yüz tutmuş, biçareler onun selamet dergâhına sığınmıştır. Karanlıklara mahpus edilmiş olan insanlık Peygamberimizin (sav) teşrifiyle kurtarıcısına kavuşmuş, zulüm üzerine inşa edilen beşeri ideolojiler bir bir yıkılmaya başlanmıştır." denildi.

 

Açıklamada, “Bu hayırlı geceyi fırsat bilerek camilere koşan, evlerinde, hayırlı mekânlarda çeşitli etkinlikler düzenleyerek o nuru kutlayan Müslüman halkımızdan dualarında bize de yer vermelerini umuyoruz. Bu vesile ile tüm halkımızın ve dünya Müslümanlarının mübarek Mevlüd kandilini tebrik eder, bu gecenin İslam âlemi için hayırlar getirmesini, darda, zorda bulunanların kurtuluşuna vesile olmasını, ümmete birlik, beraberlik ve vahdet şuuru nasip etmesini rabbimizden niyaz ederiz.” ifadelerine yer verildi.  (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir