• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Kanada Büyükelçiliği'nden HÜDA PAR'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Ankara’daki Kanada Büyükelçiliği’nden gelen Kanada Fonu Koordinatörü Erik Stenlund ve Kanada İkinci Siyasi Katip Christine Guilbault, Batman’da güçlü oy potansiyeline sahip olan HÜDA PAR’ın amaç ve hedeflerini öğrenmek amacıyla Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.

 

Kendilerini ziyarete gelen heyeti, HÜDA PAR Batman Belediye başkan adayı Dr. Aydın Gök, HÜDA PAR İl Başkanı M.Salih Altuğ ve parti yetkilileri karşıladı.

 

Kanada İkinci Siyasi Katip Christine Guilbault, Dr. Aydın Gök’e HÜDA PAR’ın Batman’da güçlü bir parti olduğunu, amaç ve hedeflerini öğrenmek için geldiklerini belirterek partinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Sıcak bir ortam havasında geçen görüşmede, Gök, Batman’da yaptıkları çalışmalar hakkında heyete bilgi aktardı.

 

Görüşmede heyet, Gök’e merak ettiği soruları sordu. Daha sonra heyet, HÜDA PAR’ın Türkiye’de yaşanan günden ile ilgili, partilerin durumları, Kürt sorunu, çözüm süreci ve Hükümet-Cemaat meseleleri hakkında Gök’ün görüşlerini aldı.

 

Yaptıkları ziyaretin amacı hakkında bilgi veren Kanada İkinci Siyasi Katip Christine Guilbault, özelde Batman’ın genelde ise bölgenin durumu hakkında bilgi toplamak ve partinin amaç ve hedeflerini öğrenmek için ziyarette bulunduklarını söyledi. Guilbault, kendilerine zaman ayırdıkları için parti yetkililerine teşekkür etti.

 

HÜDA PAR Batman Belediye başkan adayı Dr. Aydın Gök, kendilerinden daha önce randevu talebinde bulunduklarını ve bugün de ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, “Heyetin geliş amacı, yeni kurulmuş bir yıllık partimiz hakkında bilgi toplamaktı.  Partinin program ve misyonu hakkında soru sordular. Şuan ki teşkilatımızın geldiği noktayı sordular. Partimizin gücü hakkında da bilgi almak istediler. Bizde Batman ile ilgili partimizin seçim çalışmaları ve potansiyelimiz hakkında bilgi verdik. Görüşmemiz güzel geçti, olumlu geçti ve kendileri de memnun olarak ayrıldılar. Batman’da özellikle iddialı olduğumuz yerlerden biri olacak ki bu da onların dikkatini çekti. Bu yüzden bizimle görüştüler.” ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir