• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti Tarsus`ta 250 aileye yardımda  bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN-Her ay düzenli olarak muhtaç aileye yardım elini uzatan Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, kamuoyuyla paylaştığı Aralık ayı faaliyet raporunda, 250 ihtiyaç ve mağdur aileye yardım yapıldığını belirti.
 
Aralık ayı faaliyet raporunu, dernek binasında yapılan basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, Fakir Aileleri Tespit Komisyonu Başkan Yardımcısı Şirin Çelikel, Aralık ayı çalışmaları kapsamında 250 fakir aileye toplam 11 Bin TL’lik yardım ulaştırdıklarını belirtti.
 
“Ekiplerimiz ev ev dolaşarak yardımları birinci elden ulaştırıyor”
Bu yardımları üye ve gönüllüden oluşan ekiple muhtaç ailelerin evlerine ulaştırmak suretiyle gerçekleştirdiklerini ifade eden Çelikel, “Ekiplerimizle mahalle mahalle, ev ev dolaşarak, bu yardımları muhtaç ailelere birinci elden ulaştırdık. Yardımlarımız, her ay düzenli olarak devam etmektedir. Ayrıca Suriye’den gelen bazı ailelere de her ay düzenli olarak yardımlarımızı ulaştırıyoruz.” diye konuştu.
 
Yardım çalışmalarında bulunan hayırsever Tarsus halkına, dernek üye ve gönüllülerine teşekkür eden Çelikel, “Her ay olduğu gibi bu ay da bize desteklerini esirgemeyen hayırsever halkımıza, derneğimizin üye ve gönüllülerine teşekkür ederiz. Allah kendilerinde razı olsun” dedi.
 
Öte yandan Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesinin, bu yardım çalışmasıyla 2013 yılının son ayını, rekorla kapattığını da sözlerine ekleyen Çelikel, 2013 yılı içerisinde bir ayda yapılan en yüksek yardım çalışması olduğunu belirtti.
 
( A. Hâkim Kurt – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir