• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Silah yüklü otobüslerin varış yeri araştırılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Geçtiğimiz gün bir ihbar üzerine Adana-Gaziantep karayolunda durdurularak ve bagajlarında askeri mühimmat olduğu gerekçesiyle el konulan 2 otobüsle ilgili soruşturmaya devam ediyor.

 

Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nün bahçesinde bekletilen otobüslerle ilgili Cumhuriyet Savcılığının yaptığı incelemenin ardından başlayan soruşturmanın derinleştiği bildirildi.

 

Ekipler, mühimmatın kaynağı ve nereye götürülmek istendiği üzerinde araştırmalarını yoğunlaştırırken, gözaltına alınan otobüs şoförlerinin sorgusuna da devam ediliyor. Zanlıların pazartesi günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Otobüslerin Reyhanlı’dan yaklaşık 50 kişilik bir grubu Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine götürdüğü, dönüşte ise Gaziantep-Adana otoyolunun Adana girişindeki yol kontrolünde ele geçirildiği ileri sürüldü. Özel Harekât Şube Müdürlüğü bahçesine götürülen otobüslerde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bomba İmha Uzmanları ve Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan detaylı aramada ise bagajda kutular içerisinde mühimmat bulundu.

 

Bu arada otobüslerin çevresinde düne göre bugün sessizlik hakimken, basın mensuplarının Özel Harekât Şube Müdürlüğü önüne yaklaşmasına izin verilmedi. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir