• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
"Bursa iyi yönetilmiyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Başkanı Adayı Selim Sait Terzioğlu ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek, Panayır Mahallesi’nde esnaf ve kıraathaneleri ziyaret etti.

 

Belediye ne iş yapar?

Panayır Mahallesi sakinleri, Saadet Partili Belediye Başkan adaylarına sorunlarını anlattılar. “Belediye'nin temizlik çalışması yok” diyen vatandaşlar, “Mahallemiz günden güne kirleniyor. Ayrıca, alt yapı ve yollarımız çok kötü bir halde. Yağmur yağdığında, su dışarıya fışkırıyor ve bu pis kanalizasyon suyu günlerce yollarda kaldı. Yıllardır mahalledeki dereye taş köprünün yenilenmesi dışında çalışma yapılmadı. Şu anda kış, pek fazla bir koku yok ama yaz aylarında dehşet bir hal alıyor.” dediler.

 

Saadet partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu, “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” anlayışına sahip bir görüşün müntesibi olarak, Bursa’ya ve Bursalılara hizmet edeceğini ifade ederek, “Yapacağımız çalışmalarda bizlere destek vermenizi bekliyoruz. Gelin hep birlikte Bursa’mızı yaşanabilir yapalım. Belediyeleri kazandığımızda şehrimizi birlikte yöneteceğiz.” şeklinde konuştu.

 

“Bursa iyi yönetilmiyor”

Osmangazi’nin iyi yönetilmediğini öne süren Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek, “Daha iki aracın yan yana geçemediği yüzlerce sokak var. Bu devirde hâlâ ucu çıkmaz sokaklarda vatandaşlar yaşamaya mahkûm ediliyor. Yanlış imar planlarıyla Bursa hızla betonlaşmaya, terk edilmişken, hâlâ imarı yapılmamış birçok mahalleye sahipken, daha birçok problemle, Osmangazi yüz yüze bırakılmışken, maddi imkânların çarçur edilmesi, gereksiz yere adeta bir yerlere peşkeş çekilmesi gerçekten bizleri çok mutsuz ve huzursuz ediyor.” dedi.  (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir