• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Kurtuluş Koşusunda dereceye girenlere ödül verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Tarsus Belediyesi ile Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 27 Aralık Tarsus'un kurtuluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 'Kurtuluş Koşusu'nun ödül töreni düzenlendi.


Tarsus Belediyesi Meclisi Salonunda düzenlenen törende dereceye giren öğrencileri tebrik eden Başkan Yardımcısı Kerim Tufan, amaçlarının insanların güler yüzle, hoşgörüyle birbirine yaklaşması olduğunu söyledi.


Yarışmaya katılanlara teşekkür eden Tufan, "Öncelikle hepinize verdiğiniz emekler, döktüğünüz terler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerde, bizim yerel yönetim olarak ana gayemiz sizleri bir araya getirip, barış içerisinde yarıştırmak, spora da bu vesileyle katkı bulunmaktır. Buradaki bir diğer gayemizde içimizdeki cevherleri ortaya çıkmak ve Türk sporuna hediye etmektir. Böyle güzel bir günde Tarsus’umuzun kurtuluşunun 92. yıldönümünde, bu etkinliğe katılarak renk verdiğiniz için, güzel bir yarış sergilediğiniz için hepinize ayrı ayır teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamı diliyorum" dedi.


Konuşmanın ardından 1200 metre küçük kızlarda M.İstemihan Talay YİBO, 1500 metre küçük erkeklerde M.Akif Ersoy Ortaokulu, 1500 metre yıldız kızlarda Fahrettin Paşa Ortaokulu, 2000 metre yıldız erkeklerde İbrahim Kozacıoğlu Ortaokulu, 2000 metre genç kızlarda İclal Ekenler Kız Meslek Lisesi ve 3000 metre genç erkeklerde Cumhuriyet Teknik Endüstri Meslek Lisesi takım halinde birinci oldular.


Törende derece yapan  öğrencilere madalya, takım olarak derece yapan okullara plaket verilirken, yarışmada görev alan öğretmenlere de plaket sunuldu. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir