• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Elazığ`dan Suriyeli Mülteciler İçin Yardımlar Yola Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ- Umut Kervanı Platformu’nun Suriye halkı ve Irak Kurdistanı’ndaki Suriyeli mülteciler için başlatmış olduğu yardım kampanyasında toplanan yardımlar, Elazığ`dan yola çıktı. Türkiye geneli başlatılan yardıma Elazığ Yeni İhya-Der`de katıldı. Toplanan yardımlar koli haline getirilerek hazır hale getirildi.
 
Yeni İhya-Der Yardım Komisyon Başkanı Mehmet Şekercileroğlu hazırlamış oldukları koli içerikleri hakkında bilgi vererek," Kolilerimiz bütün ihtiyaçlar giderecek şeklinde hazırlandı. Her sınıftan giyim  ve ayakkabı ile  çocuk bezleri olmak üzere ihtiyaçlaı barındırıyor.  Yardım kolilerimizde battaniye ve mutfak eşyası da yer alıyor." dedi.
 
Elazığ halkına duyurularını yaptıktan sonra başlatmış oldukları kampanyaya yoğun bir ilginin olduğunu ifade eden Şekercioğlu, her kese teşekkürlerini ileterek, “Duyarlı kardeşlerimiz ellerinden geleni esirgemedi. Verebilecek yardımları hazırladı ve bizi aradılar. Rabbim yaptıkları hayırları dergâhı izzetinde kabul ve karin eylesin.” İfadelerine yer verdi.
 
Bundan sonrada Suriye ve Güney Kürdistan’daki Suriyeli mültecilere yardımların devam edeceğini sözlerine ekleyen Şekercileroğlu," Hazırlamış olduğumuz kolileri Batman`da Umut Kervanı Platformuna teslim edeceğiz oradan da Tırlarla yola çıkacak. Kaç tır yardım toplandığını bilmiyoruz inşallah Batman`da bunu öğreneceğiz. Yardımlarımız devam edecek inşallah, bu ilk yardım Tırlarıdır elimizden geldiğince orada ki kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız." şeklinde kaydetti. (Yasin Kavaklı - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir