• DOLAR 32.281
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2426.06
  • ...
Rüşvet zanlıları sağlık kontrolünden geçti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü (KİM) ekiplerince gerçekleştirilen rüşvet baskınında gözaltına alınan 10 gümrük memuru sağlık kontrolünden geçirildi.

 Rüşvet baskınında gözaltına alınanlardan 10 gümrük memuru sağlık kontrolü için Mersin Devlet Hastanesi`ne getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen ve içerisinde kadınların da olduğu memurlar, tekrar Gümrük Muhafaza Kaçak İstihbarat Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin burada sorgularına devam edileceği öğrenilirken Pazartesi günü mahkemeye sevk edilecekleri ifade edildi.

 Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı`nın talimatıyla gerçekleştirilen baskında Mersin Yolcu Salonu Gümrük Müdürlüğünde görevli 10 memurun rüşvet aldığı ve gümrükte iş takibi yapan 25 nakliye firması çalışanlarının da rüşvet verdikleri iddia edilmişti. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı ise soruşturma dosyası ile ilgili olarak gizlilik kararı almıştı. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir