• DOLAR 34.271
  • EURO 37.471
  • ALTIN 2901.61
  • ...
HÜDA PAR Bitlis`te ziyaretlere başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - HÜDA PAR Bitlis il teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında esnafları ve çeşitli kurumları ziyaret etti. HÜDA PAR Bitlis Belediye Başkan Adayı  Cengiz Karakaya  ve beraberindeki heyet il merkezinde esnafları ziyaret etti. Esnafların sorunların dinleyen Karakaya, esnaflara partinin tanıtım broşürlerini takdim etti.
 

Ziyaretler kapsamında HÜDA PAR heyeti Bitlis TV’yi de ziyaret etti. HÜDA PAR  heyetini  Bitlis TV Genel Yayın Yönetmeni Faruk Özvural karşıladı.  

Ziyaret sırasında değerlendirmelerde bulunan Karakaya, halka hizmet için yolla çıktıklarını belirterek şunları söyledi: “Bizler  samimiyetle bu halkın hizmetine girmek için çalışıyoruz. Kimsenin düşünce ve ideolojisine bakmaksızın tüm halkımızın kapısını çalarak kendimizi ve partimizi tanıtıyoruz.

Bu çalışmalarda ihlaslı olduğumuz zaman yüce Allah’ın bizlere yardım edeceğine inanıyoruz. ” dedi.   Kendilerine yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Özvural ise, “Sizin samimiyetinizden kesinlikle halkın şüphe duyacağını tahmin etmiyorum.”dedi.  

Özvural HÜDA PAR heyetine hitaben  “Ekibinizin çok sağlam temeller üzerinde kurulduğunu biliyoruz. Daha Önce dernek çatısı altındaki adaletli ve İslami çalışmalarınızı biliyoruz. Bunu halkımız da görüyor.

Halkla iç içe birebir muhatap olmanız başarınızı daha da artıracaktır.   Bizler sizleri kardeşlerimiz olarak görüyoruz. Bu siyasi minvalde de diğer çalışmalarınız gibi başarılı olmanızı temenni ediyorum.” şeklinde konuştu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir