• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Hüda-Par Kızıltepe de bin 150 esnafı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN-Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kızıltepe ilçe teşkilatı,  Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Kılınç, Kızıltepe Belediye Başkan adayı Şerif Budak ve parti üyeleriyle birlikte, 3 gün içerisinde, Kızıltepe merkezinde bulunan bin 150 esnafı ziyaret edip sıkıntılarını dinleyerek hayır dualarını aldı.
 
Yapılan ziyaretlerde esnafların sıcak ilgisi, hayır duaları ve HÜDA PAR’dan hizmet beklentileri dikkat çekti.
 
HÜDA PAR Kızıltepe Belediye Başkan adayı Şerif Budak, yaptıkları esnaf ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye genelinde 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler münasebetiyle Hür Dava Partisi olarak Kızıltepe ilçemizde daha önce yaptığımız esnaf ziyaretlerine devam etmekteyiz. Hiçbir ayırım yapmadan tüm Esnaflarımızı bire bir  ziyaret ediyoruz. Son 3 gün içinde Kızıltepe ilçe merkezinde yaklaşık  bin 150 Esnafımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın bize gösterdiği teveccüh ve hizmet beklentisi bizim çalışma azmimizi daha  da artırıyor. Malumunuz olduğu üzere, Kızıltepe ilçemiz 230 bin nüfusa dayandı. Esnaf kitlemiz bayağı geniş. İnşaallah ziyaretlerimiz devam edecek. Seçime kadar tüm esnaflarımızı tek tek ziyaret edeceğiz ve bunu kamuoyuyla  da paylaşacağız.” dedi.
 
Budak, açıklamasının devamında, “Hür Dava Partisi olarak, hiç bir zaman halkımıza yapamayacağımız bir iş için söz vermeyeceğiz, yalan vaadlerde bulunmayacağız ve yalan konuşmayacağız.Kızıltepe’nin tüm sorunlarını masaya yatırmışız, projelerimizi hazırlıyoruz, yapılacak projelerimi inşaallah yakın zamanda hem broşür olarak hem de siz basın  mensupları  aracılığıyla halkımızla paylaşacağız. Rabbim nasip eder ve halkımız bizi seçerse Allah’ın izniyle Belediyenin malını yetim malı gibi koruyacağız.  Dili, ırkı ve düşüncesi ne olursa olsun tüm halkımızı bir tutacağız. Herkese kapımız sonuna kadar açık olacak İnşaallah. Çünkü diller ve ırklar hem yüce Allah’ın  Ayetleri hem de bizim zenginliğimizdir.” ifadelerini kullandı.
 
Budak,  konuşmasının sonunda, “Buradan sizin aracılığınızla esnaf kardeşlerimizin bize karşı gösterdikleri teveccüh, samimiyet ve hayır dualarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. İşlerinin bereketli olmasını  ve kendilerine bol kazançlar diliyorum.” temennilerinde bulundu.  (Mehmet Aslan-İLKHA)  

Bu haberler de ilginizi çekebilir