• DOLAR 32.502
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2419.027
  • ...
AK Parti`den HÜDA PAR`a geçmiş olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Geçtiğimiz Cuma gecesi taşlı saldırıya uğrayan Hür Dava Partisi Muradiye İlçe Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Muradiye İlçe Başkanı Kemal Polat, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
AK Parti Muradiye İlçe Başkanı Kemal Polat ve beraberindeki heyeti HÜDA PAR Muradiye İlçe Başkanı Zafer Yavuzer karşıladı.
 
Kemal Polat burada yaptığı konuşmada saldırının yanlış olduğunu ve farklı fikirlere tahammül edilmesi gerektiğini belirterek, yapılan saldırıyı kınadıklarını ve sağduyulu davranılması gerektiğini söyledi.
 
HÜDA PAR Muradiye İlçe Başkanı Zafer Yavuzer ise, saldırının gece saatlerinde olduğunu ve henüz saldırının kimler tarafından yaptığını bilmediklerini söyledi.
 
Bölgede şu ana kadar parti binalarına 100’ün üzerinde saldırı olduğunu ve bunların hiç birinin failinin yakalanmadığını belirten Yavuzer, “Şimdiye kadar 100’ün üzerinde parti binamıza, parti üye ve gönüllülerimize yönelik taşlı, sopalı, molotoflu ve bombalı saldırı yapıldı. Yapılan saldırıların hiç biri açığa çıkarılmadı. Bu da bu saldırganları cesaretlendiriyor. Bizler bu saldırıları yapanların biran önce açığa çıkarılmasını ve tekrar böyle çirkin olayların yaşanmamasını umuyoruz.” diye konuştu. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir