• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Adana`da 360 ailenin yüzü Umut-Der ile güldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Aralık ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaşan Adana Umut-Der Gıda Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, aralık ayı boyunca 360 aileye çeşitli yardımlarda bulunduklarını söyledi.
 
300 aileye gıda, 50 aileye giyim ve 10 aileye nakdi yardımında bulunduklarını dile getiren Dizlek, havaların soğuk olmasından dolayı birçok aileye yakacak ve soba yardımı yaptıklarını da belirtti.
 
Suriye’deki iç savaştan kaçarak Adana’ya gelen Suriyeli sığınmacıları da unutmadıklarını söyleyen Dizlek, mazlum Suriyeli halka gıda ve giyim yardımının yanında, halı, kilim, battaniye, buzdolabı ve çamaşır makinesi gibi ihtiyaçları olan ev gereçlerini de temin ettiklerini ifade etti.
 
Yardım faaliyetlerini sürdüreceklerini dile getiren Dizlek, “İlimizde bulunan muhtaçların ihtiyaçlarını karşılamak için, başta dernek yönetimimiz olmak üzere üye ve gönüllülerimiz adeta seferber olmuşlardır. Bu yardımların adreslerine ulaşmasında başta hayırseverler olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” dedi. (Yunus Emre - İLKHA)
 
 
 
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir