• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
STK`lardan Gök`e tebrik ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman’da faaliyet gösteren Köy-Der, Hür-Der ve Şefkat Eli Derneği yetkilileri, HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Aydın Gök’e ayrı ayrı tebrik ziyaretinde bulundular.
 
Batman’da faaliyet gösteren Şefkat Eli Derneğinin başkanı Ahmet Varol ve dernek yetkilileri, Köy-Der Başkanı Murat Güneş ve beraberindeki heyet ile Hür-Der Başkanı  Faysal Yaman ve beraberindeki heyet Gök’ü ziyaret etti.
 
Ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür eden Gök, partinin çalışmaları hakkında misafirlerine bilgi verdi.  
 
Gök şöyle konuştu: “Rabbim bizi bu teveccühe layık kılsın. Müslüman bir toplumda Müslüman bir ailenin evladı olarak dünyaya geldiğimiz için Allah’a hamd ediyoruz. Halkının yüzde 99’ u Müslüman olan bir ülkede İslam’ı referans alan bir parti olmak en tabii olanıdır. Siyasi duruşumuzun da bire bir bu değerlerle örtüşmesi lazım. Temiz insanların siyasette yeri olmaz diyen zihniyet, siyaseti kirleten ve saf zihinlerde de bu algıya sebep olanlardır. Temiz ve dürüst siyaset, ancak omuzları üstündeki iki meleğin varlığını hisseden ve bu hassasiyeti taşıyan insanların yönetime gelmesiyle mümkün olur. Rüşvet alan da veren de melun’dur hadisinin şuurunda olan ve bu şuuru ekibine, personeline aşılayan bir yönetim anlayışıyla herkes kazanır ve huzur hakim olur. Bu yönetim anlayışında Kürt, Arap, Türk, genç, yaşlı, engelli, taraftar, muhalif herkes kazanır. Batman kazanır, halkımız kazanır.” şeklinde konuştu.
 
Hür Der Başkanı Faysal Yaman  da ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “Başkan adaylığınız hayırlara vesile olsun. Allah’u Teala muvaffak kılsın. Kürt, Türk, Arap herkesi kucaklayacak bir anlayışla hizmet etmenizi temenni ediyoruz. Her kese eşit mesafede durup, herkesle ilgilenmenizi diliyoruz. Bu seçimin sükunetle geçmesini diliyoruz. Şu ana kadar yaptığınız açıklamalarınızı ve siyasi duruşunuzu takdir ettik. İnşaallah adaylığın da hayırlı olur.” (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir