• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
HÜDA PAR`a Saldırılar Kahta`dan Lanetlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADIYAMAN –  HÜDA PAR Kahta İl Başkanı Bedir Elçi, parti teşkilat binalarına ve parti üyelerine yönelik düzenlenen saldırıları kınadı.
HÜDA PAR Kahta ilçe teşkilat binasında basın mensuplarına açıklamalarda  bulunan Elçi, “HÜDA PAR binalarına ve yöneticilerinin evlerine düzenlenen  saldırıları kınıyorum. Olayın faillerinin derhal yakalanmasını ve bu kişilerin halkımıza deşifre edilmesini istiyorum.” dedi.
İslami ve insani değerleri yüceltmek için yola çıktıklarını dile getiren Elçi, “ Geçen gün Van ilinin Muradiye ilçe binasına,  akabinde 04.01.2014 akşamı 21.30 sıralarında Şırnak ilinin Cizre ilçesinde HÜDA PAR üyesi Abdullah K’nın evine yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bunu yapanlar şunu iyi bilmelidirler ki bizler İslami ve insani değerleri yüceltmek için bu yola koyulmuşuz. Birilerinin tehdit ve kınamalarına asla boyun eğmeyeceğiz. Bizler halkımızın bize olan sağduyulu güvenlerini asla boşa çıkarmayacağız.” ifadelerini kullandı.
Elçi  yaptığı açıklamada son olarak,  “Kardeşlerimizin gösterdiği sabır ve sebatlarını takdir eder. Geçmiş olsun dileklerimizi bildiririz, Allah-u Tela hür dava yolunda kınayanın kınamasın da korkmayan kardeşlerimizin yardımcısı olsun.” İfadelerine yer verildi.(Mehmet Eren – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir