• DOLAR 32.542
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2458.81
  • ...
"Halkımız saldırılara 30 Mart'ta cevabını verecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HATAY - HÜDA PAR Hatay İl Başkanı Ömer Cengiz Özkan, parti teşkilat binalarına ve parti üyelerine yönelik düzenlenen saldırıları kınadı. Cengiz, "parti üyelerimiz ve teşkilat binalarımıza düzenlenen bu sonu gelmez çirkin saldıları şiddetle kınıyorum."dedi.

"Halkımız bu güruhun iç yüzünü görecektir"
Özkan, "Bu saldırıları adet haline getirmiş olan bu cenah bilmelidir ki HÜDA-PAR üyeleri canları ve malları tehdit edilerek sindirilmezler ve korkutulamazlar. Aksine bu hain saldırılar kendilerinin sonunu getirecektir. Halkımızın bu güruhun iç yüzünü daha iyi görecektir" dedi.

"HÜDA-PAR'ın yükselişini çekemeyenler var"
HÜDA-PAR' ın yükselişini çekemeyenlerin olduğunu ifade eden Özkan, "Gün geçtikçe halkımızın teveccühün kazanan Partimiz PKK/BDP yandaşları tarafında saldırıya uğruyor. Defalarca saldırıya uğramalarına rağmen yılmadan hizmet çalışmalarına devam ediyoruz. Partimizin hızla yükselişini çekemeyenlere en iyi cevabı 30 Mart'ta halkımız verecektir" şeklinde konuştu.

Özkan son olarak, "Bu saldırıları gerçekleştiren çeteleri önce âlemlerin rabbi olan Allah'a sonra halkımıza şikâyet ediyoruz. Saldırıya uğrayan üyelerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bu saldırıların onların daha gayretli çalışmalarına vesile olmasını yüce rabbimizden niyaz ediyoruz" ifadelerini kullandı. (Mehmet Ün/Fikret Kavgalı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir