• DOLAR 32.505
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2441.215
  • ...
 Meteoroloji hava durumu uyarısı yaptı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Meteoroloji önümüzdeki günlerde Türkiye genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinde olacağını tahmin ediyor.
Yurt genelinde yağış beklenmiyor. Ancak sis ve buzlanma ya dikkat.

Vatandaşın kulağı Meteorolojinin tahminlerinde. Son değerlendirmeye göre hafta sonundan itibaren, yurt genelinde yağış beklenmiyor.

Hafta boyunca çok önemli yağış beklemiyoruz ülkemizde ancak uzmanlara göre; Çarçamba günü Doğu Karadeniz kıyı şeridi yine Gümüşhane, Bayburt çevrelerinde yağış görülecek.. Perşembe, Cuma ülke genelinde yağış beklenmiyor ancak Cumartesi itibariyle yine Karadeniz kıyı şeridinde Bolu ve Karabük`te yağmur ile hafif kar yağışları görülecek.

Tahminler hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği yönünde. Kuzey ve doğu bölgelerimizde hava sıcaklıklarında 1 ila 3 derecelik artışlar bekleniyor.

İstanbul ve Ankara`da ise yağışsız bir hafta bekleniyor. Sıcaklılar da yine mevsim normallerinde...

Ankara`da gecenin en düşük sıcaklıklarının -1, -2 derece civarında olması beklenirken; İstanbul`da ise gecenin en düşün sıcaklıkları 6-7 derece civarında olacak.

Yurt genelinde sıcaklıklarda pek değişiklik yok. Ancak meteoroloji uyarıyor. Buzlanmayla birlikte sis ve pus yurt genelinde etkili.

Özellikle Kuzey İç ve Doğu kesimlerimizde görüş mesafesinde düşüş olacak ve kara yolu ulaşımı başta olmak üzere hava ve deniz ulaşımında zaman zaman aksamalar görülecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir