• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
İsrail`i otorite kabul edenler Başbakanı otorite kabul etmiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADIYAMAN - Kahta`da STK`lar tarafından düzenlenen Başbakana Destek Mitingine AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner konuşmacı olarak katıldı. Kahta 100.Yıl Parkı önünde düzenlenen mitinge Kahta`da faaliyet yürüten STK`lar, AK Parti aday adayları katıldı.
 
Yolsuzluk kılıfı altında yargı ve emniyet içerisindeki bir çetenin organizasyonu ile AK Partisiz bir Türkiye kurulmaya çalışıldığını savunan Metiner, "Şimdi diyorlar ki: Bu olaylarla bizim ilgimiz yok, bir bilgimiz ve bunlar bizim adamlarımız falan değil diyorlar. Eyvallah, çok güzel. Mademki yoksa siz niye Allah`ın her günü bize cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz? Sizin yayın organlarınızda her gün çarşaf çarşaf Başbakanımıza düşmanlık yazıları yayınlanıyor. Madem bilginiz ve ilginiz yok, bu adamlar da sizlerin adamı değil. Ama bu tarafgirlik niye?
 
Mavi Marmara`yı hatırlayalım. Haydut İsrail devleti kardeşlerimizi açık denizde katlederken birileri çıktı dedi ki, Neden İsrail`den izin almadan yola çıktınız? Size ne oluyor? İsrail`e olan sıkıntıdan size ne? Siz açıklama yapma mecburiyetini nereden aldınız? İsrail açık denizde kardeşlerimizi katletti. Siz ne yaptınız? Kardeşlerimizi hesaba çektiniz. Sanki bizler suçluymuşuz gibi. Dün İsrail`i otorite olarak kabul eden birileri, bugün Türkiye Cumhuriyeti`nin Başbakanını otorite olarak kabul etmiyor." şeklinde konuştu. (Mehmet Eren - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir