• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
HÜDA PAR Elazığ Teşkilatı Saldırıları Kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ - HÜDA PAR Cizre teşkilatına karşı saldırılara kınama ve telinler devam ediyor. Elazığ İl Başkanı Abdulcelil Demir, saldırıların halkın HÜDA PAR`a olan teveccühünün göstergesi olduğunu belirtti.
 
Hür Dava Partisi olarak bölgede, ülkede ve bütün dünyada insanların hak, hukuk, özgürlük, saadet ve mutluluğunu sağlamayı öncelik olarak belirlediklerini ifade eden Demir, "Yine Hür Dava Partisi olarak üstün değerleri savunduğumuz için de insanların, halkın yüksek ve yoğun teveccühüne mazhar olmuşuzdur.
 
Bunun için partimizin siyasi parti çalışmalarına özellikle PKK/BDP`liler haksızca bir biçimde tahammül gösterememektedirler. PKK/BDP`li bazı cahil-cuhela takımı ise partimize olan bu yönelim ve sevgi selinin karşısında adeta kudurmuş ve sersemlemiştir." dedi.
 
Dini inançları inkâr ve imha anlayışı
Şırnak`ın Cizre ilçesinde saldırıların, dini inançları inkâr ve imha anlayışı ile karşılayan zihniyetten kaynaklandığını dile getiren Demir, "Elazığ Hür Dava Partisi il teşkilatı olarak PKK/BDP`li bu güruhun kindar ve çirkin saldırılarını tel`in ediyor, kınıyor, şermezar ediyoruz.
 
Cizre Hür Dava Partisi tabanına ise, sabretmelerini ve saldırganları sabırla çatlatmalarını tavsiye ediyoruz. Saldırmak herkese zarar verir, iyi örnek daha çok sahibine yarar verir." şeklinde konuştu. (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir