• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Eyüp Nebi Der`den Tesettür Seferberliğine Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Mustazaf Der öncülüğünde Türkiye genelinde başlatılan tesettür seferberliğine bir destek de Şanlıurfa da faaliyet gösteren Eyüp Nebi Eğitim Kültür Yardımlaşma Dayanışma ve Yaşatma Derneği`nden (Eyüp Nebi Der) geldi.

 

Tesettür seferberliği kapsamında STK`ları ziyaret eden Şanlıurfa Mustazaf Der Şubesi, Şanlıurfa`da faaliyet gösteren Eyüp Nebi Der`i ziyaret etti.
Samimi bir ortamda geçen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Eyüp Nebi Der yetkililerinden İbrahim Tekiner, başlatılan Tesettür seferberliğine sonuna kadar destek verdiklerini belirterek, bu konuda her türlü yardıma olduklarını söyledi.

 

Tekiner, "Yaptığınız bu çalışmadan dolayı Allah sizden razı olsun ortalığın cehenneme döndüğü bu zamanda sizlerin tesettürle ilgili böyle bir çalışma başlatmanız bizi çok memnun etti. Tesettür toplumun olmazsa olmazıdır. Bütün STK`lar kanat önderleri ve cemaatler bu kampanyaya destek vermelidirler ve tesettürle ilgili konferans seminer vb etkinlikler düzenleyerek toplumu bilinçlendirmelidirler." dedi.

Ali Durmaz - İLKHA

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir