• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bediüzzaman`ın Talebelerine Saygısızlık!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ORTAK AÇIKLAMA YAPMIŞLARDI

Said-i Nursi`nin talebelerinden Abdullah Yeğin, Hüsnü Bayramoğlu, Salih Özcan, Mehmet Fırıncı ve Abdülkadir Badıllı önceki gün "Cemaat adına siyasî faaliyette bulunmak, siyasî partilerle pazarlıklar içine girmek, devlet içinde kadrolaşmak, iktidara ortak olmaya çalışmak gibi faaliyetlerin tamamı Risale-i Nur`un iman ve Kur`ân hizmetiyle tam bir tezat teşkil etmektedir. Son zamanlarda cereyan eden bazı gelişmelerde ortaya konan sakat anlayışların asla Risale-i Nur`dan kaynaklanmadığını açıklamak zorunda kalmış bulunuyoruz." sözleri gündeme damga vurmuştu.

BEDİÜZZAMAN`IN TALEBELERİNE DE SAYGILARI YOK!

Today`s Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, gazetenin yazarı Emre Uslu ve Taraf Gazetesi yazarı Adem Yavuz Arslan, Bediüzzaman`ın talebelerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ`la beraber oldukları bir fotoğrafı paylaşarak, "Hocaların, başbakanın emri üzerine böyle bir açıklamada bulunduğunu ve siyasetin içinde oldukları" propagandasını yaptı.

BEDİÜZZAMAN`IN TALEBELERİNE EDEPSİZLİK!

Kirli propagandayı yapanlar, bu fotoğrafın yakın bir tarihte çekildiğini ve Başbakan`ın siyasi sözler vererek, Bediüzzaman`ın talebelerinden ültimatom yayınlamalarını istediğini söyleyip büyük iftiralarda bulundu.

HALBUKİ FOTOĞRAF 2012`DE ÇEKİLMİŞTİ

Fotoğrafın, 2012`nin Aralık ayında Bediüzzaman`ın talebelerinden Mustafa Sungur`un vefatından kısa bir süre sonra gerçekleştiği ortaya çıkınca, kara propagandacıların kirli saldırıları da belgelenmiş oldu.

Kaynak: Takvim

Bu haberler de ilginizi çekebilir