• DOLAR 34.16
  • EURO 38.021
  • ALTIN 2886.109
  • ...
Borcunu ödemeyen 217 bin abonenin elektriği kesilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Özelleşme sonrası abonelerine eski borçlarını ödeyebilmeleri için faiz affı dahil bir çok kolaylık sağlayan Dicle Elektrik, yeni yıl ile birlikte borcunu ödememekte direnen ve kayıt dışı elektrik kullananlara karşı mücadele başlatıyor. Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (DEPSAŞ), açıklama yaparak bu çerçevede borcunu ödemeyen 217 bin abonenin elektriğini keseceğini bildirdi.

Yapılan açıklamada, Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (DEPSAŞ)'ın uyguladığı faiz affı kampanyasını 31 Aralık'ta bir daha yenilenmemek üzere sona erdirdiğini belirtti. Açıklamada, kampanya süresince borcunu ödememekte direndiği saptanan 217 bin abonenin elektriğinin kesileceği ifade edildi.

DEPSAŞ, borcunu ödememekte direnen ve kayıt dışı elektrik enerjisi kullanma alışkanlığından vazgeçmeyen abonelere yönelik olarak bölge genelinde başlatacağı enerji kesme uygulamasına 1 Ocak'tan itibaren başlayacak. Kısa sürede tamamlanması beklenen borçlu 217 bin abonenin elektriğini kesme işlemini Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. ( DEDAŞ) ekipleri gerçekleştirecek .(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir