• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Çaresiz fakir aileye Viranşehir Cami-Der elini uzattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Viranşehir ilçesinde yaptığı faaliyetlerle halkın teveccühünü kazanan Cami-Der fakir ailenin yardımına koştu. Kuruluşundan bu yana yaptığı yardım faaliyetleriyle dikkat çeken Viranşehir Cami-Der bir fakir aileye daha gıda ve para yardımında bulundu.

Yardım ile ilgili açıklamada bulunan Cami-Der Yardım Komisyon Başkanı İ. Halil Dolaş, yardım ettikleri ailenin yerinde tespit edilen bir aile olduğunu belirterek, evin geçimini üstlenen bayanın kocasının 6 ay önce kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiğini ifade etti.

Dolaş daha sonra, "6 çocuğuyla birlikte açlık ve sefaletle mücadele ediyor kaldığı ev nemli hem de yıkık döküktür. Fakir aileye gıda yardımı ve birazda para verdik. inşallah gücümüzün yettiği kadarıyla onlara her ay yardım edeceğiz. Ailenin durumu içler acısı." Dedi.

İ Halil Dolaş son olarak, tüm hayırseverlere seslenerek, " Gelin bu fakir ve muhtaç aileye el uzatalım özelikle bu kış aylarında sıkıntı çeken ailenin ihtiyaçlarını giderelim ve onları sevindirelim." İfadelerine yer verdi. (Sabri Acet-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir