• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
"Halk partizanca tutumlara kurbanı olmamalı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Sevgi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği,(Sevgi Der) Başkan Yardımcısı Mehdi Özer ve beraberindeki heyet geçtiğimiz hafta sonu yapılan programla HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan adayı gösterilen Dr. Aydın Gök'e 'tebrik' ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığına gelen Sevgi Der heyetini, Gök ve HÜDA PAR Batman İl Başkanı M.Salih Altuğ ve merkez ilçe başkanı M.emin Doğru karşıladı.
Ziyaret sırasında özer, Dr.Aydın Gök'ü tebrik etti ve başarılar diledi. Yerel seçimlerin özellikle Batman için hayırla sonuçlanmasını ve halka gerçek hizmeti verecek insanların kazanmasını dilediklerini ifade etti.
"Belediye yönetimleri, STK'lar ve üniversiteler ile diyalog içinde olmalı"
Hür Dava Partisi Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök'te nazik ziyaretleri için Sevgi Der yöneticilerine teşekkür etti. Gök Konuşmasının devamında Batman'daki STK'ların kendilerine yapmış oldukları ziyaretlerin azim ve gayretlerini artırdığını bu diyalogların seçimden sonra da devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Yerel yönetimlerde halka yönelik hizmetlerin etkili ve kalıcı olabilmesi için belediye yönetimleri, STK'lar, diğer yerel idarelerin, üniversiteler ile diyalog içinde olması ve ortak projeler geliştirebilmesi gerektiğini dile getiren Gök, "Halk yönetimlerin ve bunlara bağlı hizmet birimlerinin partizanca tutumlarının kurbanı olmamalı. Zira bu tür menfi tutumlar hizmetleri aksatır, problemleri artırır, zaman ve imkan kaybına sebep olur. Olan da halka olur. HÜDA PAR olarak halka hizmet için Batman'ın tüm etkili birimleriyle diyalog içinde olacağız" şeklinde konuştu. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir