• DOLAR 34.174
  • EURO 38.192
  • ALTIN 2920.817
  • ...
HÜDA PAR seçim çalışmalarını artırıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), "Doğu İlleri İl Başkanları Toplantısı"nı Diyarbakır'da yaptı.

Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı'nda bir araya gelen il başkanlarından seçim çalışmalarının arttırılması istendi.

Toplantıda konuşan Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Bahattin Temel, İl başkanlarına çözüm sürecine girdiklerini ve bu süreçte yapılacak çalışmaların önemini anlattı.


Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte çalışmaların arttırılması gerektiğini belirten Temel, "Seçim sürecine girdiğimiz için hem Doğu hem de Batı'daki teşkilatlarımıza ciddi sorumluluklar düşmektedir. Herkes büyük bir özveriyle işe sarılmalıdır ve seçime hazırlandığımız yerlerde seçimleri kazanacağız düşüncesiyle çalışmalıyız." dedi.

Yeni parti olmalarının bazı zihinlerde farklı düşünceler oluşturduğuna değinen Temel, "Partimiz yeni olabilir ancak 'Bunlar yeni oldukları için kazanamazlar, kazansalar bile yönetimi idare edemezler' gibi düşünceler kesinlikle doğru olmaz. Çünkü biz uzun zamandır bu çalışmaların içerisindeyiz ve uzun zamandır halkımızla birlikteyiz." şeklinde konuştu.

Yıllarca halk için çalıştıklarını ve halka hizmet ettiklerini belirten Temel, "Yıllarca halka hizmet noktasında STK'larla beraber çalışmalar yaptık. Toplumun değerlerine hassasiyet gösterip, sorunlarını gidermeye çalıştık. Bu çalışmaları yaparken herhangi bir menfaat beklemedik, çalışmalarımızı sadece Allah rızası için yaptık." dedi.

Toplantı, il başkanlarının görüş ve önerilerini aktarmalarının ardından sona erdi. (Hamza Adiyaman/Ömer Yasin Ergin- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir