• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Kahta'nın Kekik köyü camisi ibadete açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN - Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş Kahta Kaymakamı Metin Esen ile birlikte Kahta ilçesine bağlıTeğmenli ve Erikdere Köylerinde incelemelerde bulundu. Vali Kekik mezrasında cami açılışında bulundu.

İlk olarak Teğmenli Köyüne bağlı Kekik mezrasına giden Vali Mahmut Demirtaş, burada köylüler tarafından karşılandı. Kekik Mezrasında tamamlanan caminin açılışını Kahta Müftüsü Burhan Barut ve köylülerle birlikte gerçekleştiren Vali Demirtaş, açılışın ardından vatandaşlarla sohbet ederek, "Kırsal kesimin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla köylerimizi sürekli geziyoruz. Köylerimizde başta alt yapı olmak üzere çok önemli hizmetler gerçekleştirilmiştir. Köylerimizin eksikliklerini ve varsa sorunlarını birlik ve beraberlik içinde çözeceğiz. Bugün örnek bir dayanışma sergileyerek, birlik ve beraberlik içerisinde köylerine cami kazandıran Kekik mezrası halkını kutluyorum." dedi.

Teğmenli köyüne bağlı Kekik mezrasındaki açılışın ardından Erikdere köyüne geçen Vali Mahmut Demirtaş, burada yapımı devam eden köy konağında incelemelerde bulundu. Köy girişinde makam aracının etrafında toplanan çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Demirtaş, çocuklarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi. (Mehmet EREN - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir