• DOLAR 34.297
  • EURO 37.551
  • ALTIN 2912.571
  • ...
Sasonlu öğrenciler Batman Üniversitesinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Sason Anadolu Lisesi öğrencileri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Faysal Kılıç ve öğretmenleri eşliğinde Batman Üniversitesi'ni ziyaret ettiler.

 

Ziyaretleri sırasında ilk olarak Üniversitenin Jeoloji laboratuvarını gezen öğrencilere, Batman Üniversitesi Araştırma Görevlisi Süleyman Polat tarafından Optik Mineraloji dersi anlatıktan sonra, öğrencilerin Jeoloji Mühendisliği bölümü ile ilgili sorularını yanıtladı.

 

Daha sonra Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi Programı ile Geleneksel El Sanatları ve Bilgisayar Teknolojisi Bölümleri uygulama dersliklerini gezen öğrencilere Öğretim Görevlileri tarafından, derslerin içerikleri hakkında paylaşımlarda bulunuldu.

 

Son olarak Batman Üniversitesi konferans salonuna geçen öğrencilere, Öğr.Gör. Abdullah Manap tarafından Çocuk Gelişimi Programı kapsamındaki 'Başarının Anahtarı' konulu konferans verildi.

 

Öğrenim hayatında başarıyı arttıran faktörlerin bilinmesi gerektiğinin altını çizen Manap, öğrencilere meslek seçiminde dikkat etmeleri gereken hususları anlattı.

 

Konferansın ardından hatıra faoğrafı çektirildikten sonra, misafir öğrencilere birer çanta hediye edildi.

 

Öğrenciler Batman Üniversitesi'nden ayrılırken ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek gösterilen yakın ilgiden dolayı herkese teşekkür ettiler. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir