• DOLAR 34.292
  • EURO 37.522
  • ALTIN 2927.227
  • ...
Kızıltepe'de öğrencilere değerler eğitimi sunumu verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN-Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda İbrahim Özmen İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik değerler Eğitimi adlı bir sunum gerçekleştirildi.

 

Verilen Seminerle ilgili İlke Haber Ajansına açıklamalarda Bulunan İbrahim Özmen İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmet Alp, "İlçemizde çocuklarımızın ulusal ve evrensel insani değerlere sahip olarak eğitimlerini tamamlamaları ve sağlıklı kişilik özellikleri edinmeleri amacıyla okulumuzda 'Değerler Eğitimi' projesini hayata geçirdik." dedi.

 

Değerler Eğitimi komisyonumuzun hazırladığı program kapsamında startı 'Sevgi' temalı değerle verdiklerini belirten Alp, "Aralık ayı içerisinde 'Sevgi' konulu resim ve şiir yarışması düzenlendi, Sevgi konulu afiş hazırlandı, Canlılarda Anne Sevgisi ve Değerler Eğitimiyle ilgili tanıtıcı film izletildi, Öğrencilerimizden ailelerine olan sevgiyi anlatan mektup yazmaları istendi. Yapılan tüm bu çalışmaların finalinde ise, halk eğitim merkezinde, hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin katılımıyla bir sunum gerçekleştirdik. Sunumdan sonra, şiir, resim, mektup dallarında dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim edildi. Mektup ve şiir dalında dereceye giren öğrencilerimiz, eserlerini okurken velilerimizin duygulu anlar yaşadığı gözlendi." ifadelerine yer verdi.

 

Alp açıklamasına, "Ocak ayı içerisinde bir diğer değerimiz olan 'Yardımlaşma ve İşbirliği' konusu için hazırlıklarımız tamamlamak üzeredir. Görevli öğretmenlerimiz İhsan Homan, Salih Ceylan ve Necmettin Atay, YAR-IŞ derneğini kurarak, savaştan kaçıp ülkemizde ikamet eden Suriyeliler için giyecek yardımı kampanyası başlattılar.Değerler Eğitimine katkıda bulunan öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve Halk Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz." Sözleriyle son verdi. (Mehmet Aslan-İLKHA


Bu haberler de ilginizi çekebilir