• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
"Keşke o beddualar hiç olmasaydı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- İHH Bursa Şubesinin düzenlediği Kudüs Gecesi'nde konuşan İHH Genel Başkanı Av.Bülent Yıldırım, Fethullah Gülen hakkında keşke o bedduayı yapmasaydı dedi.
İHH Bursa Şubesinin Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde düzenlediği Kudüs Gecesi'ne konuşmacı olarak İHH Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım katıldı.

Açılış konuşmasını İHH Bursa Şube başkanı Hüseyin Kaptan yaptı. Kaptan konuşmasında İHH'nın yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinden bahsetti.

Daha sonra geceye konuşmacı olarak katılan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım mikrofonu aldı. Yıldırım, Kudüs'ün ümmetin olmazsa olmazı olduğunu söyledi.

Kudüs'ün Müslümanların olduğuna dikkat çeken Yıldırım, Mekke, Medine ve Kudüs bu 3 şehir tevhidin sembolüdür. Kudüs hiçbir zaman Yahudi'lerin ve Hıristiyanların olmadı. Kudüs her zaman Müslümanlarındı. Çünkü bütün peygamberler tevhid dinine inanırdı."dedi.

"Kudüs'te çok yakın bir zamanda Siyonistlerin ayak seslerini değil Müslümanların tekbir seslerinin duyacağız." ifadelerini kullanan Yıldırım, "Bize diyorlar ki Birleşmiş Milletler (BM)'in kararlarını kabul edin rahat edin. Doğru söylüyorlar, biz eğer köleliği, esareti, öldürülmeyi, zilleti seviyorsak kabul edip rahat ederiz. Ama yok biz ne köleliği ne öldürülmeyi ne öldürmeyi sevmiyoruz. Biz ne haksızlığa uğramayı nede haksızlık etmeyi sevmeyiz."şeklinde konuştu.

Mavi Marmara Gemisine saldıran İsrail askerleri hakkında dava açılması için resimleri savcılığa verdiklerini kaydeden Yıldırım, "Türkiye'de ki bazı zihniyetler halen bu davanın açılmamasını istiyor. Biz resimleri savcılığa verdiğimizde falan gazete hemen yapıyor. Hayır diyor o resimleri savcılık açıklamadı İHH açıkladı diyor. Aynı gün aynı haber 3 saat sonra İsrail'in haber sitelerinde İbranice yer alıyor. Bu tespiti İHH yapmış resimleri İHH vermiş diye. Ve ertesi gün Nepal'de bir kardeşimiz 15 kurşunla şehit edildi. Sen bizi ihbar ettin. Niye yapıyorsun kim adına."

Mavi Marmara olayında sonra İsrail'in ilk defa mahkemelerde sıkıştığını belirten Yıldırım, "İlk defa İsrailli bakanlar sorguya alındı. İsrail eski istihbarat daire başkanı açıklama yapıyor sorguya alındıktan sonra, 'biz yanlış yaptık' diye. Şimdi İsrail biz yanlış yaptık diyor, biz özür dileriz diyor,BM insan hakları raporu İsrail yüzde 100 haksızdır diyor İHH yüzde 100 haklıdır diyor. Bizi vuranlar bize haksızız diyor. Bazıları kalkıp diyor ki biz İsrail'e hak verdik. Bana bunu biri anlatsın." diye konuştu.

Yıldırım daha sonra şöyle devam etti: " "Burada Müslümanca konuşuyorum,keşke o beddualar hiç olmasaydı. Peygamber efendimiz (s.a.v) kimsenin evine,çoluğuna, çocuğuna beddua etmedi. Beddua eden kendisi kaybetti. Tekrarsöylüyorum günde 5 vakit aynı secdeye başımızı koyuyoruz. Müslümanlar affetmeyibilsin ve Müslümanlar da tövbe etmeyi bilsin."şeklinde konuşarak son günlerdegündeme bomba gibi düşen Fethullah Gülen'in yaptığı bedduaya atıfta bulundu.

İslam dünyasının en büyük probleminin tekfir olduğuna dikkatçeken Yıldırım, "Şu tekfircilikten kurutulacaksınız, 'la ilahe illallahMuhammed'un Resulullah' diyen müslümandır."

Konuşmasından sonra Anadolu Gençlik Derneği Bursa Şubesi Yıldırım'a bir demet çiçek hediye ederken, Yıldırım Saadet Partisi eski Genel Başkanı Rahmetli Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın İslam dünyasının dünya hedefleriyle ilgili 'İman varsa İmkân da vardır' sözünü hatırlatarak konuşmasına son verdi. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir